Olet tervetullut mukaan taustastasi riippumatta.

Kirjoittajaklubin kirjoituskurssit pyörivät jatkuvasti verkossa ja joskus myös livenä eri paikkakunnilla – ja mukaan voit tulla matalalla kynnyksellä. Sinun ei tarvitse kokea olevasi erityisen luova tai edes rakastaa kirjoittamista (vielä). Kursseilla inspiroidut, kokeilet uutta, kehityt, jaat tekstejäsi, saat kannustavaa palautetta, rohkaistut ja vapautat sisäisen kirjailijasi kukoistamaan.

Osalle kursseista voit tulla mukaan milloin tahansa ja käydä materiaaleja läpi omaan tahtiin. Osa kursseista taas järjestetään tiettynä ajanjaksona. Tutustu tarjontaan ja tule rohkeasti mukaan!

 
 
Mikin-koulukuva.jpg

Miki Liukkosen kirjoittajakoulu – Herkkyys ja rehellisyys kirjoittajan voimavaroina (jatkuvasti käynnissä, nyt auki!)

Herkkyys ja rehellisyys ovat aineksia, joista syntyy kirjoittajan oma ääni. Tämä kurssi antaa sinulle rohkeutta kirjoittaa vapaammin ja autenttisemmin omana itsenäsi. Kurssin aikana pääset kirjailija Miki Liukkosen (O, Hiljaisuuden mestari) johdolla tutustumaan luovuuden salaisuuksiin ja hyvän tekstin aineksiin – ja löydät uusia keinoja sekä rohkeutta itsesi ilmaisuun. Tälle kurssille voit tulla mukaan milloin vain, vaikka heti!

Ilmoittaudu mukaan kursseille:

ella-jardim-NEuFnhGeDDc-unsplash.jpg

Inspiroidu bloggaamaan! – Blogikirjoittamisen verkkokurssi alkaa 4.11.2019.

Tältä kurssilta saat uutta nostetta olemassa olevan blogin kirjoittamiseen tai kokonaan uuden blogin aloittamiseen! Kuukauden mittaisen kurssin aikana tulet kirjoittamaan yhteensä neljä (4) valmista blogitekstiä. Saat teksteihisi palautetta niin muilta osallistujilta kuin kurssin vetäjältä.

HUOM! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan heti.

Kurssin hinta tulee jatkossa olemaan 90€, mutta marraskuussa alkavalle kurssille pääset mukaan -50% avajaishintaan 45€.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT >>

58419705_733152743746234_838867178026434560_n.jpg

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi – Löydä kirjoittamisen ilo ja flow! (alkaa 1.12.2019)

Luovuuden iloa, vapautta, läsnäoloa ja flow-elämyksiä! Lähde kuukauden mittaiselle tutkimusmatkalle omaan sisäiseen maailmaasi ja koe vapaana virtaavan luovuuden taika! Tällä kurssilla unohdat turhat suorituspaineet ja koet, kuinka sanat alkavat tipahdella paperille kuin itsestään. Selätät tyhjän paperin kammon ja annat luovuutesi tulla esiin sellaisena kuin se tahtoo: tuntevana, aitona, voimallisena ja elävänä. Kurssilla kuulet ja pääset pohtimaan jonkin verran luovuuden teoriaa, mutta tärkeimpänä käyt läpi erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua olemaan yhteydessä luovuuteesi ja saavat sisäisen kirjailijasi inspiroitumaan. Mukaan voit tulla aiemmasta kokemuksesta ja taidoista riippumatta.

HUOM! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan heti.

Kurssin hinta on 90€.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT >>

copywriter.jpg

Copywritingin verkkokurssi – Myyvän tekstin perusteet (alkaa 15.1.2020)

Opi myymään kirjoittamalla kolmessa viikossa! Copywritingin eli myyvien ja vaikuttavien tekstien verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kirjoittaa tavalla, joka saa ihmiset toimimaan. Voit olla esimerkiksi yrittäjä, copywriter, muuten liike-elämässä toimiva, vaikuttaja tai muuten vain kiinnostunut kirjoittamaan houkuttavalla ja vaikuttavalla tavalla. Kurssilta saat mukaan rutkasti hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja myyvien tekstien muotoiluun.

HUOM! Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan mukaan heti.

Kurssin hinta on 150€.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT >>

Tulossa myöhemmin:

Luovan kirjoittamisen illat (Oulu ja Tampere)

Kirjoittajaklubi järjestää toisinaan kaikille avoimia luovan kirjoittamisen iltoja eri puolilla Suomea. Rantaudumme tammikuussa 2020 Ouluun ja helmikuussa 2020 Tampereelle! Seuraa meitä somessa ja tilaa klubikirje, niin pääset kuulemaan illoista ensimmäisten joukossa.

69317821_644692002704256_6960194476845301760_n.jpg

Aloha Writing – Liikuttavan luova kirjoituskurssi (Tulossa tammikuussa 2020)

Liikettä, kehollisuutta ja erilaisia kirjoitusympäristöjä hyödyntävä kirjoittamisen verkkokurssi saapuu tammikuussa 2020 ja se toteutetaan yhteistyössä Aloha Spirit Finlandin kanssa! Aloita uusi vuosi kokeilemalla jotain täysin uutta… Lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin tänä vuonna!